×

Babykläder Online

Är en bebis på väg in i denna värld eller är du nybliven förälder? Är det till och med första barnet? Då kan det vara svårt att ha koll på allt på en och samma gång då tankarna snurrar och allt går i ett.

Att ditt nyfödda barn har kläder redo när hen kommer till världen är ett måste. Här hjälper vi dig med tips på babykläder, så att du enkelt kan inhandla det mest väsentliga till bebisens garderob.

Tips infor köp av babykläder

Köp inte kläder till dina barn som inte tål att slitas innan dess att de inser värdet av sådana kläder och kan uppskatta dem och ta hand om dem.

Din bebis garderob bör bestå av bekväma kläder som kan skydda din nyfödda från både kyla och sol. Läs mer om viktiga saker att tänka på för att klä din bebis för att vara ute, på 1177.se.

Hur mycket bebiskläder behöver man?

Det är alltid svårt att veta hur mycket bebiskläder man behöver. När det kommer till babykläder är frågan om kvalitet mycket viktigare än frågan om kvantitet. Det viktigaste är att man har de mest väsentliga plaggen att tillgå – för alla tillfällen och miljöer. Sedan är det en fråga och smaksak från person till person om hur många uppsättningar av dessa plagg man behöver.

Köpa babykläder på nätet

Att köpa babykläder online innebär inte bara att du sparar tid, det är dessutom väldigt bekvämt att genom några få klick få sina nya bebiskläder hemskickade med posten. Här tipsar vi om våra olika favoritbutiker på nätet när det kommer till olika typer av bebiskläder.

Body till bebis

En body är en typ av helkroppsplagg och en stor favorit bland bebisar. Det är troligtvis även det viktigaste plagget du kan köpa till din nyfödda. Bodys funkar i alla tänkbara situationer och är båda praktiska och bekväma för din bebis, samtidigt som det låter bebisen röra sig fritt.

Sportamore – Brett utbud av gulliga och bekväma bodys till bebisar i alla tänkbara storlekar och mönster. Här hittar man något för alla stilar och smaker – till både flickor och pojkar.

Babyshop – Ta del av en söt och praktisk body till din bebis. Ta en titt i Babyshops bodysortiment för att hitta din favorit.

Jollyroom – Bläddra bland mängder av fina och praktiska bodys. På Jollyroom hittar man bodys i alla möjliga färger.

Babyskor

Babyskor är snarare mer gulligt än praktiskt då en bebis mest ligger still eller kryper runt på golvet där hemma. Befinner de sig utomhus är det ofta i en barnvagn. Det finns dock tillfällen då din bebis måste bära skor. Här tipsar vi därför om bra nätbutiker för att shoppa babyskor.

Zalando – Gör din bebis en tjänst då du handlar babyskor genom att besöka Zalando. Här ligger kvalitet, material och passform i fokus – något din bebis definitivt kommer att uppskatta.

FEETFIRST – Bebisfötter behöver skor som är både sköna och skonsamma. Upptäck FEETFIRSTS stora sortiment av babyskor – anpassade för livets första steg.

Babykläder sommar

När det kommer till att köpa babykläder för sommaren så handlar det allra främst om att köpa sådana bebisplagg som skyddar mot solen, då bebisar är extra känsliga mot solen. Ta del av utvalda UV-kläder bestående av badplagg samt huvudbonader för att skydda din bebis på bästa sätt.

Sportamore – På Sportamore kan du ta del av både UV-kläder och simblöjor till bebisen. Ett måste när det vankas sommar!

Polarn O. Pyret – Ta del av lätta och bekväma UV-kläder och badkläder, såsom UV-tröjor, UV-byxor och UV-dräkter hos Polarn O. Pyret.

Babyland – Handla babykläder ur ett sortiment som erbjuder både badbyxor, baddräkter, UV-dräkter och bikinis i alla tänkbara färger och storlekar.

Babyworld – Spana in ett utbud av UV-kläder, bestående av allt från heltäckande plagg till sköna badkläder till din bebis.

Geggamoja – Klä din bebis extra fin på stranden eller vid poolen med Geggamojas UV-badkläder. Här hittar du ett utbud av UV-kläder 50+.

Sportamore.se kan du läsa mer om fördelarna med UV-kläder. Ta även del av särskilda solråd för barn på stralsakerhetsmyndigheten.se.

Babykläder vinter

Precis som du under sommaren skall skydda din bebis mot värmen och solen är det minst lika viktigt att genom plagg skydda sin bebis mot vinterkylan. Här listar vi nätbutiker med fantastiska utbud av vinterkläder till bebisar. Ta del av allt från baby-ytterkläder till mössor och mycket mer.

Ellos – Shoppa varma och mysiga ytterkläder till din bebis på ellos.se. Bläddra bland ett brett utbud av baby-ytterkläder med något för alla smaker.

Kappahl – Här kan du ta del av varma baby-ytterkläder som skyddar din bebis i olika väderförhållanden under vintern.

Spreadshirt – På spreadshirt.se hittar du ett kul sortiment bestående av bebiskläder som är vinterinspirerade. Perfekt i juletid.

Läs mer om bebisar och kyla på rullavagn.nu.

Begagnade bebiskläder

Bebisar växer ur sina små kläder innan man hinner blinka – så är känslan i alla fall. Av den anledningen är det ingen dum idé att köpa och sälja begagnade bebiskläder på nätet. Det ger inte bara en ekonomisk fördel, utan man hjälper även jorden att spara på dess resurser.

Secondhand.se – Köp secondhand-kläder i toppskick till din bebis. Här hittar du alla tänkbara babykläder. Ta del av allt från bodys och ytterkläder från välkända varumärken.

Tradera.com – Om du letar efter begagnade bebiskläder hittar du här ett stort utbud i storlek 50 och mindre. Ta del av allt från sparkdräkter och babyset till mysiga tofflor och mycket mer.